woensdag 8 mei 2013

DIY: studs plaatsen

hey!!!!
zoals jullie wel weten ( als je mijn unboxing video hebt gezien, zo niet hier een link: https://www.youtube.com/watch?v=AJxqDrmGATw ) had ik studs besteld via gostuds.nl , 50 studs voor 2,69. het waren gouden studs van 7 mm. niet heel erg duur dus maar ze waren ook niet echt groot en ook niet veel...
oke laten we beginnen!
als eerst pak je een vest, trui, broek, legging of iets wat jij met studs wilt pimpen!
kijk dan waar je ze wilt hebben. ik doe ze naast de lijn op mijn schouders. ik doe ze ernaast zodat ze in een rechte lijn komen, dat is belangrijk zodat het er uitziet alsof het al zo in de winkel was.
                                                               
dan als je de juiste plek hebt gevonden prik je ze als het ware met de punten in je stof. kijk wel uit hoe je het doet anders krijg je één groot gat! dan ga je via de binnenkant de puntje s opzoek en ze terug duwen in de stof zelf!!! dat kan je met een schaar of met een mesje doen. kijk wel uit dat je niet in de stof prikt!
als je dat hebt gedaan zit hij vast. dan kijk je weer even aan de andere kant en kijkt of hij goed zit. zit hij niet goed? geen stres! maak hem gewoon weer los en prik hem er dan nog een keer in, doe het wel dicht bij de vorige gaatjes zodat je die niet meer ziet.
en dan ben je eigenlijk zo goed als je klaar!
dit doe je overal waar je ze hebben wil!!! en dan is dit het eindresultaat!!
                               heel erg bedankt voor het lezen en hopelijk had je er wat aan!
                                                            
                                                                          liefs Quinty
                       

       



Geen opmerkingen:

Een reactie posten